KUULA | ANNE VESKI SAI VALMIS UUE LOO “VEIDI VEEL, VEIDI VEEL”

Foto: Krõõt Tarkmeel

Popdiiva Anne Veski on teinud päris julge sammu ja salvestanud omapoolse versiooni ameeriklase Jason Derulo 2020. a. suvel ilmunud hitist “Take You Dancing”, mida mängiti tublisti ka meie raadiojaamades. Laulu n-ö kodukootud variant kannab pealkirja “Veidi veel, veidi veel” ning sellele kirjutas eestikeelsed sõnad Owe Petersell. 

Laulu “Veidi veel, veidi veel” esmaesitlus toimus reedel, 8. oktoobril Vikerraadios eetrisse läinud Owe Peterselli shows. Anne jutustas Owele, et ta kuulab kodus velotrenažööril treenides tümpsulist muusikat ja kui raadiost kõlas lugu “Take You Dancing”, hakkas see teda kummitama. Veski helistas Owe Petersellile ja küsis, kas selline laul võiks kõlada ka tema esituses. “Ma ei ole ammu nii tänapäevast lugu ette võtnud, aga ma arvan, et see tuli välja meie moodi,” märkis lauljatar. “Kui mõni lugu hakkab mind kummitama, siis ma ei saa temast enam lahti. Me tegime seda [lugu] küllaltki tükk aega.”

Veski oli täna, 10. oktoobril külas ka ETV saates “Hommik Anuga”, kus loost samuti juttu tuli ning lauljatar selle ka ette kandis. Klippi loo esitusest näeb juba YouTube’ist, loodetavasti laaditakse pala sinna varsti ka ametlikult üles.  

Muide, juba vähem kui kuu aja pärast, 5. novembril annab Anne Veski suurejoonelise kontserdi “Elu on kink” Tartus Vanemuise Kontserdimajas. Viimased pääsmed on müügil Piletilevis


Originaal:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.