JONAS.F.K VIIB KUULAJAD ÜHEKS ÕHTUKS BUDASSE, LONDONPARISCHICAGOSSE, CALIFORN-I-ASSE JA SUVISESSE TALLINNASSE

Foto: Silver Mikiver

23. oktoobril leiab klubis Uus Laine aset jonas.f.k soolokontsert ja uue EP “TLL.02” esitlus, kus esitusele tulevad publiku vanad lemmikud ja kõik uue lühialbumi lood.

Jonas Kaarnametsa karismaatiline sooloprojekt jonas.f.k kompab piire, eksperimenteerib, keerab vinti peale ja eelkõige gruuvib suurepärases alternatiivmuusika rütmis. Sõbrad on jonas.f.k eksootilist karakterit nimetanud lausa “Mustamäe David Bowie’ks” ning ERR arvustuses nimetati EP esiksingel “(They’re Calling Us) Loco” kunstihingede ööeluhuntide oodiks.

Sooloprojekt sai alguse esimese albumiga, mis oli kirjutatud Budapestis ning kandis nime “buda.01”. Album, mis ilmus TIKS plaadifirma alt, sai tunnustust kriitikutelt ja ka nominatsiooni Eesti Muusikaauhindadel aasta debüütalbumi kategoorias.

Teine EP “TLL.02” ilmus 24. septembril plaadifirma Smuuv alt ning on juba saanud poolehoidu nii kuulajatelt kui kriitikutelt, pälvides sealhulgas tunnustuse Raadio 2 nädala plaadina. Lisaks figureerib esiksingel “(They’re Calling Us) Loco” püsivalt R2 Top 20s ning sai muuseas Power Hit Radio nädala power bängeri tiitli.

“Esitluskontserdilt on oodata uusi tuttavaid nägusi, palju endorfiine ja liikuvaid puusi,” kommenteerib jonas.f.k. Esitluskontserdile järgneb pidu, kus muusikat mängivad artisti sõbrad ja kolleegid, sealhulgas teeb seti ka Jonas ise.

Piletid 23. oktoobril toimuvale EP esitluskontserdile on tänasest saadaval Ticketerist (soodsama hinnaga piletid saadaval piiratud koguses!).

Kuula EP-d “TLL.02” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.