LIIS LEMSALU VALMISTUB UUT SINGLIT VÄLJA ANDMA

Liis Lemsalu on juba mõnda aega oma sotsiaalmeedia kanalites õrritanud fänne kuupäevaga 14. oktoober, mis ei tähenda muud kui tema uue laulu ilmumist. Täna, 11. oktoobril tegi lauljatar lõpuks teatavaks oma järgmise singli pealkirja ja avaldas ka selle kujunduse.

Sel neljapäeval ilmavalgust nägev lugu kannab nime “magusvalus” ning see ilmub plaadifirma Warner Music Baltics alt, millega Lemsalu kevadel liitus. Singli kujunduses näeme lauljatari mitte ainult topelt, vaid suisa kolmekordselt:

Foto: Rauno Liivand

Liis Lemsalu eelmine sinku “Doomino” jõudis fännideni 2. märtsil, video sama kuu lõpus ja see lugu sündis koostöös Stefaniga. Laulust sai möödunud suve üks suuremaid hitte ning pole kahtlust, et ka “magusvalus” eesti muusikasõpru külmaks ei jäta!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.