JAAGUP TUISK KINNITAS OSALEMIST KONKURSIL EESTI LAUL 2022

Jaagup Tuisu lavanumber konkursil Eesti Laul 2020

Tallinna Tehnikaülikoolis ärindust õppiv laulja Jaagup Tuisk kinnitas raadiole Elmar antud intervjuus, et ta võtab osa konkursist Eesti Laul 2022. Noormees pani hiljuti kokku ka oma bändi, kuhu kuuluvad lisaks temale veel kolm andekat muusikut.

Jaagup Tuisu sõnul otsustasid nad koos bändiliikmete Reimo Nammi (kitarr), Patrick Alexander Staaki (trummid) ja Märten Lehtoga (basskitarr) osaleda konkursil Eesti Laul 2022 ning võistlusele saadetav lugu on valmimas. “Eks saab näha, kuidas sellega seal läheb,” märkis Tuisk, kes pälvis Eesti Laul 2020 võistlusel enda kirjutatud palaga “Beautiful Lie” teise koha, jäädes alla vaid Uku Suvistele. 

Kuigi Jaagup on ka valmistanud mitmeid muusikavideosid nii endale kui teistele artistidele, siis tema viimasele singlile “Las mängib ta” meisterdas musavideo Hindrek “Masa” Maasik. “Video tuli seekord stuudio stiilis, sest tahtsimegi näidata, et nüüd on olemas selline bänd – ja et milline on bändi imidž. Võtsime Masa kampa, kellega meil on alati olnud hea vaib. Tema aitas meil selle asja ära teha,” kommenteeris Tuisk.

20-aastane laulja jutustas, et tavaliselt kui ta hakkab mõtlema oma järgmise singli peale, kirjutab ta valmis suure portsu muusikat, et sealt parim valida, mis lõpuks välja anda. Selle suve alguses juhtus aga nii, et kui ta plaanis avaldada suvesingli, siis lõpuks oli väga raske valikut teha ja ta andis välja hoopis 3 laulu korraga. Nüüd tehti loole “Las mängib ta” ka muusikavideo, et see uuesti esiplaanile tõsta. “Lugu räägib flingist ehk lühiajalisest teemast ühe neiuga. Ma saan aru, et see neiu tegelikult mängib minuga, aga samas ma mõistan, et mulle ju ka meeldib see mäng, seega – las ta mängib.” 

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.