ETNOKULP 2021 | TÄNAVU ANTAKSE VÄLJA VAID ÜKS PÄRIMUSMUUSIKA AUHIND

12 aastat toimunud pärimusmuusika auhinnagala Etnokulp teeb tänavu vaheaasta. 8. oktoobril kell 18.00 toimub siiski Pärimusmuusika Aidas kontsert “Suu laulab, süda rõõmustab”, kus antakse pidulikult üle tänavune ainuke kulp, milleks on aasta pärimusmuusika albumi Etnokulp. Aasta album valitakse rahvahääletusel, mis toimub 20. septembrist – 3. oktoobrini.

Eesti Pärimusmuusika Keskuse juhataja Tarmo Noormaa: “Kuigi muusika- ja pärimusmuusika sõbrad on varasematel aastatel kogunenud Etnokulbi galale, otsustasime sel aastal muutunud oludest tingituna vaheaasta kasuks, sest uut materjali anti aasta jooksul koroonast tingituna vähem välja. Siiski soovime oludest hoolimata tänavust uut muusikat hinnata ja nii otsustasime vaheaastal välja anda ühe kulbi, aasta albumi Etnokulbi, mille poolt kõik huvilised nüüd siin hääletada saavadki. Etnokulbid toimuvad taas oktoobris 2022!”

Etnokulp 2021 – aasta albumi nominendid:

Oma lemmikalbumi poolt saab hääletada / omapoolse variandi lisada kuni 3. oktoobrini siin!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.