AMEERIKA LAULJATAR LP TULEB VEEBRUARIS TAAS EESTISSE

Pressifoto

17. veebruaril jõuab fantastiline Ameerika lauljatar LP (Laura Pergolizzi) oma uue kontsertkavaga Tallinnasse ning esineb Saku Suurhallis. Avalik piletimüük kontserdile algab reedel, 24. septembril kell 10.00 Piletilevis.

LP on võlunud kuulajaid üle kogu maailma ning kahtlemata on ta populaarne artist ka meie maal. Seda tõestavad eelnevad menukad kontserdid Alexela Kontserdimajas ning Haapsalu Piiskopilinnuses. 2022. aasta veebruaris astub artist üles Saku Suurhallis Tallinnas.

LP sai Euroopas tuntuks oma megahitiga “Lost On You”, mis 2016. aastal paljud muusikaedetabelid vallutas, sealhulgas meie regioonis. Kuid LP ei ole kindlasti ühe hiti ime. Kõik tema lood on Spotifys miljoneid kuulamisi kogunud. Populaarseimate lugude hulka kuuluvad näiteks “Muddy Waters”, “Strange”, “When We’re High”, “Other People”, “Tightrope” ja mitmed teised.

Sel sügisel annab LP välja oma kuuenda stuudioalbumi, mis kannab nime “Churches”. Hetkel on plaadilt juba ilmunud singlid “Goodbye”, “The One That You Love”, “How Low Can You Go” ning “One Last Time”. Uue albumi sünnilugu kirjeldab artist ise nii: “Ilus kogemus. Just nagu armumine. See album on nagu sõber, kes aitas mind läbi ühest keerulisemast perioodist inimkonna ajaloos ning võrdlemisi keerulisest perioodist ka minu jaoks isiklikult.”

LP esineb Saku Suurhallis Tallinnas 17. veebruaril 2022. Registreeritud Piletilevi kasutajad saavad pileteid osta alates 22. septembrist kell 10.00, avalik piletimüük algab 24. septembril kell 10.00.
Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.