KODUMAINE BÄND SOLD AVALDAS INTRIGEERIVA COVIDI-TEEMALISE SINGLI

Foto: Oleg Hartšenko

Meloodilist ja modernset raskemuusikat viljelev kodumaine bänd SOLD andis välja uue singli pealkirjaga “Virus”, mis kirjeldab ühiskonda viimasel paaril aastal raputanud muutuseid ja sellest tekkinud vastuolusid.

Lugu “Virus” räägib pandeemiaga seotud ängist nii isiklikul kui ka kogukondlikul tasandil. Bändi naissolist Anne kommenteerib: “Ma arvan, et me veel ei mõista, kuidas COVIDi tulek meid ja meie elu muutis, kuid selge on see, et on sündinud uus ajastu ning meie mõtted ja käitumine ei muutu enam kunagi tagasi sellisteks, nagu nad olid enne pandeemiat. On hea või halb – seda näitab aeg.”

SOLD on modernset metalit viljelev bänd, mille muusika on segu rasketest riffidest ja kiiretest meloodilistest soolodest. Eesti skeene puhul tavatult hõlmab SOLD endas kahte vokaali – puhast ja võimast naishäält ning karmi ja ekstreemset growli. “Virus” on SOLDi esimene singel pärast eelmisel aastal avaldatud minialbumit “Empty Words”.

SOLDi verivärsket singlit saab kuulata kõikidest digitaalsetest kanalitest.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.