WATEVA TÄHISTAB DEBÜÜTALBUMI ILMUMIST SUURE ESITLUSPEOGA KULTUURIKATLAS

Foto: Rauno Liivand

Kõrge lennuga elektroonilise muusika duo WATEVA avaldas augusti hakul debüütalbumi “Disposable Society”, mille esitluspidu toimub laupäeval, 16. oktoobril Tallinnas, Kultuurikatlas. Lisaks astuvad õhtu jooksul üles Jozels, Siimi MHKL ja Notitz ning mitmed külalisesinejad, kes WATEVAga lava jagavad. Esimesed sooduspiletid on nüüd saadaval Ticketeris.

WATEVA debüütalbum “Disposable Society” valmis üle kahe aasta. “Oleme selle sisse pannud hulganisti higi, vaeva ja ekraaniaega. Kujutasime end albumit kirjutades ette 5000 aastat tulevikus. Kes on juba kuulanud, see teab, et postapokalüptilise kontseptalbumi näol on tegu üsnagi sinemaatilise teosega,” räägivad WATEVA liikmed Hugo Martin Maasikas ja Kris Evan Säde ning lisavad, et albumi aines pärineb ka viimase kahe aasta jooksul maailmas toimunust – seletamatust ilust keset kaost.

Piduliku päeva puhul ühinevad õhtu jooksul Kultuurikatla lavale ka hetkel kõige kuumemad nimed kohalikul elektroonilise muusika maastikul: Jozels, Siimi, MHKL ja Notitz. Samuti on oodata mitmeid külalisesinejaid, kes ka WATEVA värskelt ilmunud albumil kaasa tegid. WATEVA liikmed, kes on muuseas ühes Trad.Attack!’i ja NOËPiga tänavuse Eesti Maailmakoristuspäeva patroonid, lubavad, et õhtu jooksul saab kuulda nii uue albumi lugusid, juba avaldatud, mitmete miljonite kuulamistega palasid ja veel avaldamata materjali.

WATEVA albumi “Disposable Society” esitluspidu toimub 16. oktoobril algusega kell 22 Tallinnas, Kultuurikatlas. Esimesed sooduspiletid alates hinnaga 14€ on saadaval Ticketeri piletimüügikeskkonnas. WATEVA debüütalbum “Disposable Society” on kuulatav kõikidel muusikaplatvormidel.

WATEVA on 2018. aastal tegevust alustanud rahvusvahelise lennuga elektroonilise muusika kollektiiv, kelle looming on kogunud eri platvormidel kümneid miljoneid kuulamisi. Nende muusikat on avaldanud mainekad plaadifirmad, nagu Future House Music, Armada Music, Selected. ja NoCopyrightSounds ning nad on üles astunud suurtel lavalaudadel ja festivalidel üle Euroopa. WATEVA tegemistega saab olla kursis Instagrami ja Facebooki vahendusel.

Kuula albumit “Disposable Society” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.