TEEMANTKILPKONN AVALDAS UUE SINGLI “MONOLIIT”

14. septembril avaldas psühhedeelse indie muusika kollektiiv Teemantkilpkonn oma neljanda singli “Monoliit”. Teemantkilpkonn on selle aasta jooksul tähelepanu kogunud uus artist eesti muusikamaastikul.

“Monoliit” puudutab seekord leebelt apokalüptilisi teemasid, viidates selle maailma kaduvusele. Kuulsast ulmefilmist “2001: A Space Odyssey” inspireeritud muusikateos tõstatab ka muuhulgas küsimuse potentsiaalse pöördepunkti ja muutuse kohta. Teemantkilpkonna sõnul on “Monoliit” veidi melanhoolne, kuid õhkab optimismi ja näeb tulevikku helgemates toonides.

“V6ngete”, “Taipamiste” ja “Antennide” järel on “Monoliit” Teemantkilpkonna neljas singel, mis on antud välja selle aasta jooksul.

Koosseis kirjeldab Teemantkilpkonna olemust järgnevalt:

“Teemantkilpkonn on terrapiin, kes pärineb rannikuäärsetelt märgaladelt, soiste riimveekogude äärest. Tänasel päeval on ta aga uustulnukana üritamas oma positsiooni kindlustada Eesti undergroundi ja psühhedeelse dream pop’i skeenedes. Teemankilpkonna looming kõlab nagu Andy Warhol ja Silver Apples oleks läinud Suure Prantsuse revolutsiooni hakul Maldiividele kajakimatkale, ning annab edasi subliimsemaid ja dramaatilisemaid võnkeid.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.