URBAN BAR ROTERMANNIS PEAB KOLMANDAT SÜNNIPÄEVA!

Rotermanni kvartalis asuv lokaal tähistab 17. septembril oma 3. sünnipäeva. Meeldejääva õhtu peaesinejaks on Eesti tantsumuusika lipulaev 2 Quick Start.

Sügishooaeg on Urban Baris hoogsalt käima läinud. See on üks väheseid Tallinna lokaale, kus kõlab kolm korda nädalas elav muusika. Mitmekesisest programmist leiab kindlasti igaüks endale meelepärast. Tulemas on võrratud tribüütshowd, kontserdid ja lisaks koostööd erinevate teatritega. Näiteks koostöös Improteater Impeeriumiga on Urban Bari lavale tulemas Veikko Täär ja Kait Kall.

Novembris tuleb enda monotükiga külla Kalle Sepp. Lisaks on veel loomulikult igal nädalavahetusel parimad elava muusika bändid ja artistid. Lisainfo ja täpsemad kuupäevad leiab kodulehelt urbanbar.ee.

Lisaks tugevale meelelahutusprogrammile panustatakse ka kvaliteetsetele kokteilidele ning meeldivale toiduelamusele. Baaris on alati professionaalne kokteilimeister ning Urbani toidumenüü on väga rikkalik – tänavatoidust kuni restorani maitsete elamusteni. Lisaks tekitab põnevust fakt, et alates oktoobrist tuleb koostöös nanoPruuliga välja “Urban Bar” nimeline käsitööõlu, mille maitseomadused pakuvad halli sügisesse päikselist troopikat.

Sünnipäevale kohaselt pakutakse 17. septembril külalistele suupisteid, tervitusjooki ning laualt ei puudu ka tort. Elagu Urban – muusika ja melu Rotermannis!

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.