DARKOV STRANGE AVALDAS ESIKSINGLI “0”

Eesti elektroonikaartist Darkov Strange ehk Laur Lindmäe (Goresoerd, Pharmer, Dronefighter) andis välja oma esiksingli “0”.

Muusik kasutab elemente dark synthwave ja industriaalroki žanritest ning lõi isikliku ja emotsionaalse laulu, mis väljendab olematust numbris null, aga ka eluringi. Ujuvad ja sünged sündipartiid koos meeleheitliku ning melanhoolse vokaaliga väljendavad loo vältel Darkov Strange’i vaimset seisundit.

Laulu loomise protsess sai alguse aastate tagustest sündmustest artisti elus. Loos puudutatakse teemasid nagu depressioon, enesehävituslikud harjumused, surm ja taassünd. Lugu koos käsitsi joonistatud muusikavideoga moodustavad lummava visuaali, mida lausa peab kogema.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.