PK AVALDAS UUE ALBUMI, MILLES TOOB VÄLJA OMA NÕRGAD KOHAD

PK esinemas Tallinn Music Weekil 2019 (pressifoto)

Kui PKl ilmus jaanuaris “wet dreams & 911 calls”, oli tegu justkui kolme erineva žanri muusika kompotiga. Nüüd aga lasi ta välja uue EP, mis on märksa konkreetsem.

Uus album kannab nime “brother from another struggle”. 7-looline projekt räägib väga ausalt erinevatest väljakutsetest, mida meile ei loobi ette elu, vaid meie oma teadvus. Teisisõnu jutustab see probleemidest, mis tulevad meie endi seest. Üldistamist leiab plaadilt vähe ning PK toob selles üpris otse välja oma nõrgad kohad.

“Kunagi keskendusin palju metafooridele ja lugude tegeliku tähenduse peitmisele. Nendes seitsmes loos räägin avameelselt oma hirmudest, pahedest, ärevusest ning ebakindlustest, mis on mind üle poole elust saatnud.

Hoolimata meie erinevatest moodustest, minu arvates üritavad kõik inimesed siin planeedil liikuda samas suunas – parema elu nimel. Meie katsumused on paralleelsed. I’m just your brother from another struggle.”

Kujundus on taaskord sündinud Marju Lemberi käe läbi. Instrumentaalid on aga juba harjumuspäraselt pärit lombi tagant. Teiste hulgas on nende autoriteks alternatiivse hip-hopi ning emo räpi undergroundi skeene nimekad produtsendid Curtains, vaegud ja splashgvng.

PK’d on võimalik laval näha 11. septembril Raplas toimuval kultuurifestivalil Särin, kus ta astub üles osana MAAKUU bändist.


Albumikujundus Marju Lemberilt:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.