JONAS.F.K UUS LUGU RÄÄGIB END VABALT TUNDMISEST JA TEISTE ARVAMUSEST MITTE HOOLIMISEST

Foto: Kristiin Elmat

jonas.f.k andis täna, 26. augustil välja enda uue singli “(They’re Calling Us) Loco”, mis on esimene ühine reliis plaadifirmaga Smuuv ja kuulub tulevase EP lugude hulka.

“”Loco” on all out heatujulaul, mis on ood meie lõppevale suvele. Loo sõnumi võtab kõige paremini kokku refrääni lause “It’s just how I feel, but they’re calling us loco” – see on lugu end vabalt tundmisest, teiste arvamusest mitte hoolimisest, vabast eneseväljendusest,” kommenteerib autor jonas.f.k.

Uus singel on saanud endale ka meeleolu video, mille tegid Jaan Sinka ning Kristjan Taal. Videost võib leida mitmeid värvikaid tegelasi nagu näiteks drag queen Vilita, modell ning suunamudija Sebastian Freiberg, artist Florian Wahl ning Carowicca, moedisainer NYANO jt. Jaan, video autor lisab: “Selle video puhul tahtsime rõhutada seda, et inimesed julgeksid olla nemad ise, sest me kõik oleme omanäolised ja sõgedad, erinevus on lihtsalt selles, kes kui palju seda välja näitab.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.