THE BOONDOCKS AVALDAS PÄEVAKOHASE SINGLI “MR. POLITICIAN” NING KUULUTAS VÄLJA UUE STUUDIOALBUMI ILMUMISE 24. SEPTEMBRIL

Foto: Martin Lauri

Pärnu indie-rock bänd The Boondocks avaldas täna, 26. augustil uue singli “Mr. Politician”. Lisaks kuulutab ansambel, et juba kuu aja pärast, 24. septembril ilmub nende järjekorras neljas stuudioalbum “Soup Can Pop Band”. Uute lugude rajum ja toorem helikeel on märk uue albumi punk-temaatikast.

Erinevalt juulikuus ilmunud singlist “Whatever You Said Went Over My Head” ilmutab “Mr. Politician” pungile omanäolist lihtsust. Loo autor Karl Kevad avab selle hingeelu: “See on iroonitsev viide kaasaegsele poliitmaastikule. Viidates otseselt 2021. aasta alguses toimunud USA kapitooliumi rünnakule, kritiseerib “Mr. Politician” seda, mida juhikultus ja hüperpartisanilisus endaga on võimeline kaasa tooma.”

“Soup Can Pop Band” on passiiv-agressiivne kriitika kaasaegsele ühiskonnale ja poliitikale, edastades oma sentimente heliliste vihjetega punkroki mitmekesisele ajaloole. “See kõlab nagu David Bowie ja Ramones oleks kusagil Clashi kontserdi bäkkaris kohtunud,” on kirjeldanud albumit miksinud José Diogo Neves.


Albumile jõudvad lood:

Albumi ja singlid salvestas Erko Niit, miksis José Diogo Neves ning masterdas Adam Chamberlain.

The Boondocksi järgmised kontserdid:

27.08 Magasini Tänava Suvila, Genialistide Klubi, Tartu
28.08 Norden Festival, Schleswig, Saksamaa
03.09 akustiline kontsert, Odeon, Tallinn
30.09 TMW 2021: What’s Next In Music?, Fotografiska, Tallinn

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.