MUSTER AVALDAS UUE SUVISE SINGLI

Ansambel Muster avaldas koos muusikavideoga uue suvise singli “Sinistes lainetes“, mille video on filmitud Lääne maakonnas asuvas Peraküla rannas.

“See lugu koos videoga paneb loodetavasti rõõmuga meenutama peagi lõppevat kuuma suve,” sõnas bändi laulja Mait Mikussaar. Loos teeb lauljana kaasa ka tüdrukuteansamblis Little Mess tegutsev Johanna-Elise Kabel. Bändi sõnul sooviti naisvokaali kasutamisega lugu mitmekülgsemaks teha ning antud partii sobis just Johanna-Elisele kõige paremini.

Muster on eestikeelne rokkbänd, kuhu kuuluvad Mait Mikussaar (vokaal), Erik Mikussaar (kitarr) ja Kert Laur (trummid). 2018. aastal pälvis Muster Noortebändi finaalis publiku lemmiku tiitli, samuti on astutud üles Alexela Kontserdimajas toimunud üritusel “Lahe Koolipäev”, Väinjärve veepeol jm.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.