📊 MUUSIKAPLANEEDI TOP 10 | TONT TÕRJUTI ESIKOHALT, TIPU VALLUTASID “SEITSE DEEMONIT”

Brad Jurjens ja Sulev Saluneem (foto: Rauno Vahtre)

Kahel korral MuusikaPlaneedi edetabelit juhtinud kollektiiv TONT on meie värskes topis singliga “Anna gaasi!” neljandaks kukkunud. Esikoha võttis enda alla rock/metal bändi SORUS ja kitarristi Brad Jurjensi ühiselt esitatud “Seitse deemonit”, kogudes 18,48% häältest.

Pala “Seitse deemonit” tuli välja 2. juulil ja see on MuusikaPlaneedi pingereas püsinud vaid esikolmikus – kohtadel 2, 3, 1, 3, 3 ning nüüd siis teistkordselt liider. Tegemist on esimese looga jõulude paiku ilmuvalt piraadi-teemaliselt kontseptplaadilt, mis küpseb Brad Jurjensi käe all “Estonia 15” stuudios. Helikandjat miksib ja masterdab Lauri Kuriks.

Ragnar Huoponeni ehk Ragnari 19. mail avaldatud soolosingel “Kõigele ei pea nime andma” paikneb juba viiendat nädalat järjest hõbemedalil, nädalaid kirjas lausa 13. Loo viisi autor on lisaks muusikule endale ka Merlis Malm, sõnadega aitas Aapo Ilves. Laul räägib sellest, et sildistamine võib ühele poolele tekitada tuska ja teisele poolele annab hea vabanduse.

Ansambli N.O.O.B videosingel “Isolatsioon” kerkis nädalaga ühe koha võrra kolmandaks. Varem sai juba mainitud, et edasi pääseb ka kollektiivi TONT pala “Anna gaasi!” (#4). Täpselt edetabeli keskele, viiendaks, maandus 2009. aastast tegutseva bändi SHANON aktuaalne hitt “Paar tundi veel”, mille muusikavideo sisuks on aiapidu, mis hoolimata pingutustest järjest rohkem kiiva kisub. Aga kõik pole alati nii nagu paistab ja toimub ka ootamatu pööre.

Kuula esikohalugu “Seitse deemonit”, seejärel tutvu tabeliga ja siis – hääletama! 🙂


MuusikaPlaneedi TOP 10 #312 (23. august):

1 (3) [6] Sorus feat. Brad Jurjens “Seitse deemonit” (18,48%)
2 (2) [13] Ragnar “Kõigele ei pea nime andma” (15,94%)
3 (4) [4] N.O.O.B “Isolatsioon” (13,04%)
4 (1) [3] TONT “Anna gaasi!” (11,96%)
5 UUS [1] SHANON “Paar tundi veel” (11,59%)

6 (5) [2] ACTVD feat. Mart Paju x Mo Special “Regrets” (9,06%)
7 UUS [1] Mo Special x Mart Paju “Dream” (7,61%)
8 UUS [1] NOËP “Head Out Of The Water” (5,80%)
9 UUS [1] Kapriiz “Ei saa” (3,62%)
10 UUS [1] Daniel Levi “One On One” (2,90%)

Hääli: 276 (aitäh!)

Nagu tabelihundid kursis on, pääsevad reeglite kohaselt edasi vaid esiviisikusse hääletatud laulud. Neid asuvad nüüd ründama 5 uustulnukat:

  • Karl Killing feat. Ariadne “segadus hinges”
  • Liana Zeigo & Ragnar Häide duo “Ära möödu must lähedalt”
  • Vanemõde “Olen Teie moodi”
  • Vanilla Ninja “The Reason Is You”
  • VivaLaVita “Suveöö”

Värske gallup ootab hääli lehe paremas servas (mobiiliversiooni puhul lehe allosas) ja läheb lukku pühapäeval, 29. augustil kell 23.59. Tuld! 🔥

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.