RÄPPAR SAMOGINSON AVALDAS OMA TEISE MUUSIKAVIDEO EESTI JA VENE KEELES

Kuvatõmmis videost

19-aastane Vene DJ ja räppar Samoginson avaldas koos Eesti riimiseadjaga ROM muusikavideo loole “Beast”.

Pärast edukat koostööd räppariga AG (videosingel “Škoda” on YouTube’is kogunud üle 46 000 vaatamise-kuulamise), andis Samoginson välja oma teise loo ja seda koostöös räppariga ROM. Laul salvestati helistuudios Blackwood.

Samoginsoni ehk 19-aastase muusiku Nikita Samogini esimese singli avalikustamisest möödub nädala pärast aasta. Nikita ütleb, et alustas tööd uue loo “Beast” kallal septembris 2020. Probleeme oli palju, näiteks “feati” vahetus, soov midagi muuta jne. Tal on hea meel, et see lugu, mille kallal ta kaua ja kõvasti töötas, on lõpuks välja antud. Nüüd on vabadus uut muusikat teha!

24-aastane ROM ehk Romet Roots ei ole varem Vene räpparitega koostööd teinud, kuid tema laulude sõnades esineb mõnikord vene slänge. ROMi populaarseim lugu on koostöös säm-iga valminud “rakett69”.

“Beast” on üks väheseid teoseid Eestis, mis ilmunud kahes keeles: vene ja eesti. Hiljuti üllitas kakskeelse loo näiteks ka Gameboy Tetris. Artistid tahavad sellega näidata, et muusikas ei tohiks olla keelebarjääre.

Vaata ahjusooja muusikavideot, mida toetasid Ballzy, Beast Tesla rent ja teised:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.