ANNE VESKI MUINASTULEDE ÖÖ KONTSERT KEILA-JOAL LÜKKUB JÄRGMISSE AASTASSE

Foto: Krõõt Tarkmeel

Anne Veski muinastulede öö kontsert, mis pidi toimuma selle kuu lõpus koos Marek Sadamaga Keila-Joa lossi pargis, lükkub 2022. aasta 27. augustile.

Seoses uute regulatsioonide ja hetkeseisuga koroonaviiruse levikus on langetanud korraldusagentuur Smuuv raske südamega otsuse Anne Veski kontsert edasi lükata. “Võttes arvesse kõiki tingimusi, ebastabiilset olukorda viiruse levikuga ning mõeldes fännide tervisele, võtsime vastu keerulise, kuid meie arvates ainuõige otsuse suur muinastulede öö vabaõhukontsert Keila-Joal edasi lükata,” kommenteeris Smuuvi turundus- ja kommunikatsioonijuht Britt Randma.

Juba soetatud kontserdipiletid kehtivad automaatselt ka järgmisel aastal. “Loodame kohtuda turvaliselt kõikide kuulajatega Keila-Joa lossi pargis juba uuel aastal – seni aga püsime terved,” lisas laulja Anne Veski.

Uue kuupäeva mittesobivuse korral on kuni 26. augustini võimalik Piletilevi pileteid tagastada. Tagastatav piletisumma kantakse automaatselt 14 päeva jooksul kliendi kontole. Rohkem infot leiab sündmuse Facebooki lehelt, Smuuvi kodulehelt või Piletilevist.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.