VAATA! | AN-MARLEN NÄITAB, KUIDAS VALMIS TEMA UUS MUUSIKAVIDEO “SINUST LAHTI EI SAA”

Foto: Henri Väljak

Täna, 4. augustil avaldas noor andekas r’n’b ja popartist An-Marlen enda loo “Sinust lahti ei saa” meeleoluka kaadritaguse video, mida saab vaadata YouTube’ist. Filmijateks Henri Väljak, Frank Pintsaar ja Britt Randma ning klipi monteeris An-Marlen ise.

Video võeti üles vaid ühe päevaga. “Filmisime parklas muusikavideo viimast kaadrit ja selleks hetkeks sadas kell 1 öösel juba paduvihma. Olime 15 tundi filminud ja terve tiim seisis vihmavarjudega keset parklat. Viimane kaader sai filmitud, vaatasin enda ümber ja mõtlesin, kuidas mul sellise tiimiga vedanud on. Kuigi võttepäev oli pikk, olin platsil terve päeva oma sõpradega ja nende inimeste pärast teeksin kogu selle päeva uuesti. Siiani mõtlen sellele päevale ja sisimas sooviksin sinna hetke tagasi minna,” kommenteerib An-Marlen. Põnevaks faktiks on see, et videos on kasutatud sama automudelit, mida näeb Mark Ronsoni ja Miley Cyruse 2018. aasta muusikavideos “Nothing Breaks Like a Heart”.

An-Marleni uue video tegemine:


Muusikavideo ise:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.