AUGUSTI ALGUSES TOIMUMA PIDANUD SUME SUVEKONTSERDID JÄÄVAD ÄRA

Foto: Rauno Liivand

SUME Suvekontsertide raames sel nädalavahetusel Pärnus toimuma pidanud Trad.Attack!’i kontsert ja järgmisel reedel Viimsis aset leidma pidanud nublu akustiline kontsert koos erikülalisega Curly Strings jäävad ära. NOËPi erikontsert lükkub järgmisesse aastasse ning toimub 2022. aasta 6. augustil.

“Uuel nädalal terendavad piirangud seavad meid kontserdikorraldajana keerukasse olukorda, mistõttu peame paraku augusti alguses toimuma pidanud SUME Suvekontserdid ära jätma. Otsus ei tulnud kergelt, aga kui meie eesmärk on pakkuda terviklikku kontserdikogemust nii külastajatele kui artistidele, kus kõik end mõnusalt ja turvaliselt tunda saaksid, siis paraku praeguses olukorras on selle täitmine komplitseeritud,” kommenteerib SUME Suvekontserte korraldava kontsertkorraldusagentuuri PS Music Events pressiesindaja Liisa Lahtmets.

“Oleme otsustanud edasi lükata või jätta ära kõik meie augustis toimuma pidanud kontserdid. Raske südamega tehtud otsus, aga hetkeolukorras kõige mõistlikum ning kasutame praegust kuu aja pikkust “pausi” selleks, et planeerida sügisesi sündmusi, kuhu pääseb koroonatõendi alusel,” lisab Lahtmets.

NOËPi 6. augustil toimuma pidanud erikontsert lükkub järgmisesse aastasse ja toimub 6. augustil 2022. Juba soetatud kontserdipiletid kehtivad automaatselt ka järgmisel aastal. Uue kuupäeva mittesobivuse korral on kuni 17. augustini võimalik Ticketeri ja Piletilevi pileteid tagastada. Lisainfot leiab aadressilt www.sumefestival.ee.

7. augustil Pärnus, Villa Ammende aias toimuma pidanud Trad.Attack!’i kontsert ning 13. augustil Viimsi Vabaõhumuuseumis toimuma pidanud nublu akustiline kontsert koos erikülalisega Curly Strings jäävad ära. Kõik Ticketerist ja Piletilevist soetatud piletid ostetakse tagasi ning piletisumma kantakse automaatselt 14 päeva jooksul kliendi kontole.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.