PÄRNU ALTERNATIIVBÄND ECHOLOVE AVALDAS DEBÜÜTALBUMI “THE OUTBREAK”

Foto: Reino Kuber

Briti sugemetega rokkmuusikat viljelev ansambel Echolove sai hiljuti valmis oma esimese kauamängivaga ning andis selle välja 30. juulil.

“The Outbreak” on bändi esimene 10-looline täispikk album, mis sisaldab ka nelja eelnevalt välja antud singlit. Klassikalisest rokist alternatiivsete ballaadideni on debüütkogumik tulvil suursugustest emotsioonidest, tunnetest ja läbielamistest.

Georg: “”The Outbreak” on kogumik lauludest, mis on kirjutatud kuni neli aastat tagasi ja mis sümboliseerivad Echolove’i algust. Teemasi, mida lood puudutavad, on mitmeid. Alustades igapäevaste eluliste tunnetega nagu kannatlikus, pettumus, armastus, unistamine ja rõõm ning lõpetades halva psühhedeelse unenäo kogemuse tõlgendamisega (pean silmas lugu nimega “Creatures”). Lühidalt: “The Outbreak” on album, mille avaldamist me loeme kohustuslikuks, et edasi liikuda uutele pärusmaadele.”

Martin: “Debüütalbum on salvestatud pea läbinisti täiesti ise. Trummid said salve küll ametlikus stuudios, kuid põhimõtteliselt kõik muu on Georg enda käe all linti võtnud. On siiralt hea meel, et lõpuks jõuavad need lood laiema avalikkuseni ja talletuvad igavesti meie kultuurilukku.”

“The Outbreak” on kuulatav ja soetatav kõikidel tuntud digiplatvormidel nagu Spotify, iTunes, Deezer jpt. Füüsilisel kujul ilmub album kassettidel, mida on piiratud koguses!

Kuula albumit Spotify’st:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.