NUMBER Ö JA FAST K ÜHES LIIVAKASTIS

Isand Karp aka MC Karburaator (foto: Tarvo Tammeoks)

NUMBER Ö lükkas oma talvel ilmunud vinüülilt välja uue singli, millel teeb kaasa vanakooli sõnavõlur Fast K.

NUMBER Ö meestele kohaselt sai lugu “Hoovis” ka video, mis on järjekorras juba neljateistkümnes ning võeti üles ürgses Lasnamäe linnaosas. “Kui varasemalt on Ö enamasti ilma kaasautoriteta toimetanud, siis seekord oli kindel eesmärk kaasata mõni vanakooli räppar, kes oskaks hästi lugusid jutustada. Samal ajal, kui ma sellest mõtlesin, sodis õues meie proovika seina vimpliga pärjatud grafitikunstnik ja räppar Fast K, kes kukkus läbi seina otse mikri ette ja vormistas loo lõplikult ära,” rääkis Isand Karp.

Fast K paraku ei saanud kommentaare anda, kuna võttis Setomaa metsades üles järjekordset loodusdokumentaali liblikatest. Lugu ise kuvab elulist pilti väikese inimese ilustamata argipäevast – autodest ja muudest Lasna-asjadest.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.