SURI APELSINI ASUTAJA TÕNU AARE

Kuvatõmmis ETV saatest “Raudse eesriide jumalused” (2014)

Kolmapäeval lahkus meie hulgast muusik, ansambli Apelsin asutaja ja juhtfiguur Tõnu Aare (25.07.1953–21.07.2021), teatas tema perekond.

“Teatan kurvastusega, et meie seast on lahkunud Tõnu Aare. Aitäh sulle kõige eest, kallis onu Tõnu! Sinu panus Eesti muusikaajalukku on olnud hindamatu. Jään meie vestlusi Tedre 16 verandal igatsema. Puhka rahus!” kirjutas tema vennapoeg Martin Aare oma sotsiaalmeediasse tehtud teates.

Apelsin sündis 1974. aastal seitsmeliikmelisena, Tõnu Aare mängis ansamblis kitarri, suupilli, mandoliini ja astus teatud lugudes üles ka laulusolistina. Ta oli lisaks Ants Nuudile teine algkoosseisu liige, kes ansamblis siiani kaasa tegi.

Lisaks Apelsinile tegi Tõnu Aare koostööd paljude teiste muusikutega – nt Kukerpillid, Collage, Marju Kuut, Jaak Joala, Juice Leskinen, Mika Sundqvist, Mikko Alatalo.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.