FOTOD & VIDEOD | SYNNE VALTRI JA RÕIVABRÄND PROTTEN ESITLESID ÜHIST KOLLEKTSIOONI

Synne Valtri on astunud sammu moetööstusesse! Lauljatar sai koos kodumaise rõivabrändiga Protten valmis ühise kollektsiooni, mida esitleti teisipäeval Tallinnas Ülemiste keskuses.

Synne jutustas üritusel, et tema teekond rõivadisainini sai alguse aastal 2018, mil ta mõtles, et võiks ise riideid luua. “Ma olin täiesti kindel, et ühel päeval jalutan ma mööda kauplusest, kus näen oma logodega tooteid. Ja täna, 20. juulil 2021 on see päev käes,” rõõmustas lauljatar, lisades et ta siiralt loodab et koostöö Protteniga kestab veel pikki aastaid.

Küsimusele, kuidas ühistöö üldse alguse sai, vastas Synne, et veebruaris kutsuti teda selle rõivabrändi modelliks. “Siinkohal ma ütlen kõikidele – ärge kunagi loobuge utoopilistest mõtetest, sest minusugune pidi saama 38-aastaseks, olema pehmetes vormides, et saada modelliks! Ütleme, et saatusel on päris krõbe huumor.”

Pärast modelliks olemist jätkus jutt sel teemal, et Synne võiks kanda esinemistel Protteni valmistatud riideid. Üks asi viis teiseni ja kuna koostöö lauljatari ning poeketi vahel on suurepärane, siis viimased pool aastat on Synne kohtunud teisipäeviti rõivabrändi esindajatega ja teinud plaane oma kollektsiooni loomiseks.

Protteni disainer Monika Randloo rääkis esitlusel, et alguses sooviti Synne kollektsioon teha palju suurem – lausa 20 rõivast, kuid koroonaviiruse leviku tõttu kahanes see viie peale. “Aga seegi on väga tubli saavutus ja Synnega oli väga-väga lahe koostööd teha,” märkis Randloo. “Ta oli kogu protsessis algusest peale väga intensiivselt kaasas. Ei olnud niimoodi, et ah, ma mõtlesin midagi, teeme ära. Nagu ta ütles, siis igal teisipäeval me istusime koos, meil oli lahe, jõime kohvi, rääkisime, Synne parandas. Kogu kollektsiooni loomisel olin mina väike taustajõud. Kuna ma olen moetööstuses nii pikalt töötanud, siis ma aitasin kangaste ja disaini valikuga. Synne saatis mulle tohutu hulga fotosid, et mis talle meeldib. Tema kujundatud on ka kõik need ilusad paelad ja Protteni logod riidepuude peal. Nii et Synne on täiesti sügavuti kaasatud sinna protsessi ja ma väga loodan, et me edaspidigi koostööd teeme. Nii palju jäi tegemata!”.

Küsimusele, mida Synne enda riidekapis kõige rohkem leidub, vastas lauljatar, et sädelevaid kleite. “Ma olen selline naisterahvas, kellel kodusussid ka sätendavad.”

Muide, kuna Synne kollektsiooni esitlenud modellid on tantsijad, siis tegid neiud ka hoogsa etteaste – ning seda Briti süntpopi duo Hurts 2010. aastal välja tulnud loo “Wonderful Life” saatel.

Synne kollektsioon on limiteeritud koguses saadaval Protteni esinduskauplustes Tallinnas, Keilas, Haapsalus, Pärnus ja Rakveres. Täpsemat infot leiab siit.

Vaata fotosid kollektsiooni esitlusest Protteni Ülemiste poest:

Alati särav Synne kandis rõivakollektsiooni esitlusel koos oma bändi kitarristi Toomas Lauriga akustiliselt ette ka kolm laulu. Siin on videolõik loo “Iseenda teed” esitusest:


Katkend laulust “12 kuud”:


Synne Valtri Bandi aktuaalne singel “Eile veel”:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.