HILISED ÄRKAJAD MURRAVAD MUSTREID!

Võru ja Põlva taustaga Hilised Ärkajad on seekord oma muusikalistes otsingutes purjetanud üle ookeani folgi ja psühhedeelia piirimaile.

Ansambli laulja ja endise ETV ilmateadustaja Martin Mileiko sõnul on Hilised Ärkajad ammutanud seekord inspiratsiooni Ameerikast ja nuusutanud pisut ka Mehhiko mariachi-muusikat. Hiliste Ärkajate uues singli “Mustrid” muusika ja sõnade autor Kaupo Eliste lisab omalt poolt, et lugu räägib eelkõige mustritest, mis meid iga sammul saadavad: “Me käitume vahepeal mitte nii, nagu sooviksime, vaid pigem jälgime esivanemate ja ei tea kelle ette antud mustreid. Neist mustreist vabaneda on paganama raske.”

Peale Hiliste Ärkajate põhiliikmete lõi loo salvestamisel Tartu Clockwork Studio’s (Trad Attack!, Curly Stings, Winny Puhh jne) kaasa ka puhastverd hispaania trompetimängija ja multi-instrumentalist José Antonio Page Ramírez. José elab Võrus ja õpetab nii Võru kui ka Valga Muusikakoolis lastele erinevaid puhkpille ning edendab sealset muusikaelu.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.