THE BOONDOCKS VAHETAB UUE SINGLIGA “WHATEVER YOU SAID WENT OVER MY HEAD” INDIE-ROCK’I PUNGI VASTU

Pressifoto

Täna, 16. juulil ilmus The Boondocksi uus singel “Whatever You Said Went Over My Head”, mis juhatab sisse uue peatüki ansambli nurgelises diskograafias. Nunnu suvine roosades toonides indie on jäetud rannaliivale ning bänd sukeldub sügavale post-pungi merre. Masinlik trummibiit, valjult kriiskavad kitarrid ja rahutud vokaalid paiskavad õhku pinget – lugu on toorest energiast laetud.

The Boondocksi trummar ja loo autor Karl Kevad sõnas, et tegemist on ilmselt ühe omapärasema looga, mille ta kirjutanud on. “See on kuidagi nii mitte miski kui ka kõik korraga. Alguspunktiks võtsin lihtsalt lärmi, mille peale tümpsu ja muid kisavaid kihte laduma hakkasin. Selline pooleldi laulev-kõnelev stiil tuli täiesti loomulikult esimese asjana pähe, millele keerasime veel vinti juurde kõik korraga karjumisega. Vihane värk.” Lüüriliselt poolelt on loo minategelasel kopp ees loosungitest ja moraalitsemisest, väljendades seda ükskõiksust iroonitseva maneeriga.

Singli salvestamise ajal Belgias õppinud bändi ninamees Villem Sarapuu lisas: “Lendasin kaheks päevaks Eestisse, et lugu lõpetada ning mõtlesin, et miski “üle võlli element” on veel puudu. Selle pöörase kitarrisoolo, kui seda nii saab nimetada, saime purki kiirelt, mille järel oli keel täiesti vestil ja medikas poole võrra väiksemaks kulunud.”

Singli salvestas Erko Niit Neat Biit Studios, miksis José Diogo Neves ning masterdas Adam Chamberlain.


The Boondocksi uut loomingut saab kuulda live esituses juba täna, 16/07 kell 15.00 algusega Klubis LAEV ning homme, 17/07 kodulinnas Pärnus, äsja avatud Krõhva Baaris.

The Boondocksi selle suve lived:

16/07 @ Sail Tallinn, Klubi LAEV
17/07 @ Krõhva Baar, Pärnu
07/08 @ Intsikurmu Festival, Põlva
14/08 @ Augustiunetus, Pärnu
27/08 @ Magasini Tänava Suvila (Genialistide Klubi), Tartu

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.