VANILLA NINJA AVALDAS TEISE SINGLI OKTOOBRIS ILMUVALT ALBUMILT “ENCORE”

Kuvatõmmis videost

Reedel, 16. juulil kell 9 hommikul esilinastus YouTube’is Vanilla Ninja uus muusikavideo “No Regrets”. Värske laulu viisi autor on Ninjade produtsent David Brandes, sõnad kirjutasid Piret Järvis-Milder ja Lenna Kuurmaa.

Tegu on teise singliga Vanilla Ninja sügisel ilmavalgust nägevalt stuudioalbumilt “Encore”, mille avalugu “Gotta Get It Right” jõudis kuulajateni juunis. Kui “Gotta Get It Right” oli stiililiselt sarnane bändi varasemale loomingule, siis “No Regrets” näitab seni poprokki viljelenud Vanilla Ninjat täiesti uuest ja üllatavast küljest.

“Kui keegi oleks meie tegevuse algusaastatel öelnud, et hakkame ühel päeval folki tegema, siis oleks me ilmselt seda naljana võtnud,” naerab ansambli esilaulja Lenna Kuurmaa. “Aga siin me nüüd oleme. Mina isiklikult soojendasin uue loo jaoks viiulimängu oskuse üles. Ma polnud viiulit aastaid käes hoidnud!”

“No Regretsi” viisi autor on saksa laulukirjutaja ja produtsent David Brandes, kellega koos on Vanilla Ninja varasemalt avaldanud 2 albumit ning kellega koostöös ilmub ka 8. oktoobril välja tulev comeback-plaat “Encore”. Sõnade autorid on aga Vanilla Ninja liikmed Piret Järvis-Milder ja Lenna Kuurmaa.

Video uuele laulule filmiti mais Berliini lähistel. Osa videost on üles võetud kollasel rapsipõllul, teine osa aga salapärases Schönowi lossis, mis on ehitatud 19. sajandi esimesel poolel ja mis tänasel päeval leiabki peamiselt kasutust filmi- ja videovõteteks.

Möödunud aasta novembris andis Vanilla Ninja teada, et plaanib üle 10 aasta taas kokku tulla ja anda välja terve albumi jagu uut muusikat. Vanilla Ninja on läbi aegade üks rahvusvaheliselt edukamaid Eesti artiste, kelle 2004. aasta album “Traces Of Sadness” jõudis Saksamaa ametlikus albumimüügi edetabelis 3. kohale ning müüs plaatinanormi täis lisaks Saksamaale veel ka Austrias ja Šveitsis. Bändi kolmas album “Blue Tattoo” müüs samuti mitmetes Euroopa riikides täis kuld- ja plaatinaplaadi normi. Bänd on andnud kontserte üle maailma, seal hulgas Saksamaal, Austrias, Šveitsis, Jaapanis, Tšiilis, Iraagis, Kuveidis jne.

Vanilla Ninja tuli kokku 2002. aastal Tallinnas, kui ansambli moodustasid Lenna Kuurmaa, Piret Järvis-Milder, Katrin Siska ja Maarja Kivi. Viimane lahkus 2004. aastal bändist ning tema asemel liitus Vanilla Ninjaga Viljandist pärit Triinu Kivilaan. Hetkel kuuluvad koosseisu Lenna, Piret, Katrin ja Triinu.


Laulusõnad:

Since I was a little girl
They said don’t leave your little world behind
It ain’t safe
Your heart gets broken on the way
But shards of hearts they light the day and so
I won’t stay

No right
No wrong
It’s all about you
It’s all about you

I have no regrets
I’m standing on my ground
And the colors that I show
Change within me as I grow, they do

I have no regrets
While thinking just of you
All the troubles that I’ve known
Paint the colors as I go, they do

Hey, little girl you talk too much
Go stand in line and cover up your truth
You stay tamed
Dreaming big is just for fools
They said to me but I refuse to lose
Oh myself

No right
No wrong
It’s all about you
It’s all about you

I have no regrets
I’m standing on my ground
And the colors that I show
Change within me as I grow, they do

I have no regrets
While thinking just of you
All the troubles that I’ve known
Paint the colors as I go, they do

Dreaming big is just for fools
They said to me but I refuse to lose
Oh myself

No right
No wrong
It’s all about you
It’s all about you

I have no regrets
I’m standing on my ground
And the colors that I show
Change within me as I grow, they do

I have no regrets
While thinking just of you
All the troubles that I’ve known
Paint the colors as I go, they do

I have no regrets


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.