TEEMANTKILPKONNA TEINE SINGEL “TAIPAMISED”

Psühhedeelse indie muusika kollektiiv Teemantkilpkonn avaldas 13. juulil oma teise singli “Taipamised”. Teemantkilpkonn on Eesti muusikamaastikul uustulnukast koosseis, mis viib kuulajad hõljuma subliimsele rännakule oma unenäolise muusikalise käekirjaga.

“Taipamised” kirjeldab tugevalt läbi elatud hetki sisekosmoses, mis on muutnud mõttemalle, perspektiive ning pannud nägema ümbritseva maailma erinevaid värve. Võrreldes eelmise singliga “V6nked” on uue loo puhul tunda intensiivsemaid hiphopi ja chillwave’i mõjutusi.

13. juulist saab “Taipamisi” kuulata kõikidelt suurematelt voogedastusplatvormidelt, nagu Spotify, Apple Music, YouTube jne.

Koosseis kirjeldab Teemantkilpkonna olemust järgnevalt: “Teemantkilpkonn on terrapiin, kes pärineb rannikuäärsetelt märgaladelt, soiste riimveekogude äärest. Tänasel päeval on ta aga uustulnukana üritamas oma positsiooni kindlustada Eesti underground’i ja psühhedeelse dream pop’i skeenedes. Teemantkilpkonna looming kõlab nagu Andy Warhol ja Silver Apples oleks läinud Suure Prantsuse revolutsiooni hakul Maldiividele kajakimatkale, ning annab edasi subliimsemaid ja dramaatilisemaid võnkeid.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.