OMANÄOLINE MINIFESTIVAL MOOSEKANTS KADRINAS TULEB TAAS!

Foto: Ain Liiva

Laupäeval, 17. juulil leiab Nostalgiakeskus “Kadrina” paemüüride vahel aset täiesti omamoodi nostalgiahõnguline minifestival “Moosekants Kadrinas”, kus astuvad ebatraditsioonilise kavaga üles Wiiralt, Marten Kuningas, Taavi Peterson, Timur Ilikajev, Janno Reim (Super Hot Cosmos Blues Band, Nevesis) ja Stanislav Bulganin jt.

Kui eelmine aasta oli festival pigem salongiõhtute hooajale punkti panemine, siis tänavu tuleb “Moosekants Kadrinas” teisiti. Festival on ametlikuks esitluspeoks Emajõe rokkarite Wiiralt “Tulivesi” vinüülile ja samal päeval ilmuvale Wiiralti “Live” digialbumile. Ka Marten Kuningas ja Taavi Peterson tulevad festivalile erikavaga. Marten laulab ”Moosekants Kadrinas” festivalil akustilisel kitarril David Bowie laule ja Taavi 12-keelsel kitarril oma lemmiku Ruja ja Urmas Alenderi lugusid. Üheks õhtu naelaks kujuneb kindlasti Vene bändi KINO laulude kava. Timur Ilikajev, Janno Reim (Super Hot Cosmos Blues Band, Nevesis) ja Stanislav Bulganin esitavad kakskeelse programmi KINO suurematest hittidest, mis omanäolises arranžeeringus kõlavad nende enda tõlgituna ka eesti keeles. Õhtu lõpetab Psühhodisko ehk Tartu sõltumatu plaadipoe Psühhoteek juht ja lootusetu melomaan Ahto Külvet, kes keerab nostalgiamuusikavindi kenasti üle. Festivali avaakordid teeb aga TV3 saate “Laulupere” filmimine. Võistlustulle asuvad perekond Meosed Kadrinast ja Kurestiku laulupere Kurestiku talust, Miila külast! Rekontra lugu “Virumaa laul” mäletate veel?

Festivali korraldatakse Nostalgiakeskus “Kadrina” ja Kadrina Kultuurikoja koostööna.
Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.