📸 GALERII: NÄDALAVAHETUSEL PÄRNUS TOIMUNUD BEACH GRIND FESTIVALIL ASTUSID ÜLES SUB FOCUS, CAMO & KROOKED, CARTOON, NUBLU JA PALJUD TEISED

nublu esinemine (foto: Rauno Liivand)

Möödunud nädalavahetusel, 9. ja 10. juulil toimus Pärnu Rannapargis muusikafestival Beach Grind, kus lisaks kodumaistele suurnimedele nagu Cartoon, nublu, 5Miinust ja WATEVA esinesid ka spetsiaalselt festivali ajaks Eestisse kohale lennutatud Sub Focus Suubritanniast ning Camo & Krooked Austriast. Ühtekokku astusid tänavuse festivali kahel laval üles 24 artisti.

Muusikafestival Beach Grind toimus kaheksandat korda ning esmakordselt oli festivali asukohaks Pärnu Rannapark. Lisaks toimumispaigale liigutas festival ka enda žanrilisi piire – esimest korda esinesid Beach Grindil ka bändid ning sooloartistid. Ühtekokku astusid kahe päeva jooksul lavale 24 artisti: Sub Focus (Suurbritannia), Camo & Krooked (Austria), Cartoon, nublu, 5Miinust, WATEVA, Clicherik & Mäx, pluuto, Jozels, Gram-Of-Fun, Daniel Levi, Raul Ojamaa ja paljud teised, kelle ülesastumisi publik suvisesse Pärnusse nautima oli tulnud. Lisaks astusid lavale mitmed külalisesinejad, teiste seas Liis Lemsalu, Stefan, Grete Paia, Heleza, Andrei Zevakin ja Asena. 

Vaata fotosid (autorid: Rauno Liivand ja Andrei Ozdoba):

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.