DRAMAMAMA ANDIS VÄLJA UUE SINGLI “HEAD ABOVE THE WATER”

Foto: Herkki-Erich Merila

Täna, 12. juulil andis Dramamama välja uue singli “Head Above the Water”. Muusikalist osa saadab bändi solisti Mikk Tammepõllu joonistatud video. Dramamamat näeb ja kuuleb juba sel reedel Eesti uhkeima merepeo Sail Tallinn raames Noblessneris.

Dramamama värske loo “Head Above the Water” puhul on tegemist teise singliga ansambli neljandalt albumilt, mida nad hetkel salvestamas on. “Uues loos kostab meie bändi praegust muusikalist dünaamikat ja lugu on suuresti sündinud koos prooviruumis jämmides. Tõsiselt hea meel on selle üle, et saame Dramamamaga taas kontserte anda,” ütleb Mikk Tammepõld. “Joonistasin loole ka naivistliku video, mis veidi lapsemeelselt loo sõnumit avab,” lisab ta.

Dramamama astub esimest korda uuenenud koosseisus üles sel reedel, 16. juulil kell 19.00 Noblessneris, Eesti uhkeima merepeo Sail Tallinn raames.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.