📸 FOTOD | ANSAMBEL NAISED KÖÖGIS ANDIS FALGI PARGIS VINGE KONTSERDI

Juunikuu viimasel päeval leidis Tallinnas asuvas Falgi pargis aset üritus “Kassisaba suveõhtu”. Toimus kapipuhastusõhtu kohalikele koduse kraamiga kauplejatele, briti sõdurid NATO lahingugrupist mängisid trumme ja torupille, Suurbritannia saatkond kostitas publikut tordiga, Luise tänaval korraldati ajaloomatk ning muusikaga lahutas meelt ansambel Naised Köögis.

Viljandist alguse saanud kollektiivi Naised Köögis moodustavad Sofia Joons, Katrin Laidre, Kairi Leivo ja Kristiina Ehin ning nad kandsid Falgi pargis teiste laulude seas ette näiteks sellised hitid nagu “#vingepapa”, “Antikehad”, “Aasta ema”, “Naised, naised”, “Las me õitseme” ja “See pole ainult sääskede ja siilide öö”.   

Vaata fotosid ansambli esinemisest:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.