GETO SWEATI UUES LOOS LÖÖB KAASA STAARSTRIPPAR JA MEELELAHUTAJA MARCO TASANE

Geto Sweat on valmis saanud uue singli ”Tartu”, mis räägib bändiliikmete kodupaikadest. Nendega lööb loos kaasa ka tuntud strippar Marco Tasane.

Räpipala “Tartu” jutustab Geto Sweati liikmete kodupaikadest ning nendega seotud huvitavatest seikadest. Ridade vahelt leiab vihjeid, miks mõni liige oma kodupaigast on lahkunud või miks mõni jumaldab lähedalasuvat burksiputkat. Loos lööb omaenda kirjutatud värsiga kaasa ka tuntud strippar Marco Tasane.

“Tegelikult oleme tahtnud juba pikka aega teha lugu, mis räägiks nendest vahvatest paikadest, kust me ise pärit oleme,” sõnas Geto Sweati liige ning loo produtsent krustjan. “Mõte Marco Tasase kaasamisest tuli väga ootamatult – me kirjutasime Emajõe ääres hoopis ühele teisele loole sõnu, kui järsku üks meist pakkus, et kaasaks “Tartusse” ka Marco Tasase, sest ta on ju ka tuntud Tartu legend.”

“Tartu” on üks kolmest loost Geto Sweati uues EP-s “Geto Sweat läheb lahku!”. Lisaks “Tartule” on EP-l lood “Stop” ja “Sümbioos”, mis kajastavad nii poliitilist olustikku kui ka olmelisi olustikke, mis on kas pinnuks silmas või lihtsalt teevad Geto Sweati liikmetele nalja.

Räpiloo “Tartu” autoriks on räpitrio Geto Sweat, mille liikmeteks on kolm noort – deklar, Bre ja krustjan. deklar on popkulturist ning Lääne mees Ida-Euroopas. Iga tema sõna taga peitub metafoor, mida ta kavalalt riimidesse paigutab. Bre on keemikuks pürgiv moosekant, kes õpingute kõrvalt sülgab tuliseid riime. krustjani puhul on tegu noore õppuriga, kes valmistab kooli kõrvalt enda lõbuks muusikat.

Lugu “Tartu” ning EP “Geto Sweat läheb lahku!” on kättesaadaval kõikidel suurematel muusikaplatvormidel.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.