LAURA ANDIS VÄLJA UUE SUVISE MUUSIKAVIDEO “DO IT RIGHT”

Pressifoto

Suviste rütmidega “Do It Right” on järjekorras seitsmes ja planeeritult viimane singel, mis pärit Laura albumilt “9 elu”. Autoriteks on Nisse Nybäck, Janne Hyöty, Johannes Lõhmus ja Laura ise.

“Minu jaoks on “Do It Right” väärikas punkt mu esimesele Soomes valminud stuudioalbumile ja siit on hea ja tugev tunne minna edasi, vastu uutele väljakutsetele,” kommenteeris Laura.

Video on filmitud käesoleva aasta mais Dominikaani Vabariigis ja esimest korda Laura elus oli reisi ajend just uue video- ja fotomaterjali salvestamine.

“Minu jaoks on reisimine olnud alati väga olulisel kohal ja seda enam on mul hea meel ja uhke tunne rõhutada selle video juures, et suutsime selle teostada vaatamata väga keerulisele olukorrale nii Euroopas kui ka kogu maailmas, jälgides kõiki norme ja soovitusi – #reisivastutustundlikult,” lisab ta tulihingelise reisigurmaanina.

Laura on figureerinud muusikamaailmas nii jazz-, eksperimentaal- kui popartistina. Viimasena lausa niivõrd edukalt, et temast on saanud möödunud aastakümne enimmängitud artist Eesti raadiojaamades. Laura on välja andnud 10 albumit, võitnud Eesti Muusikaauhindade naisartisti tiitli ning esindanud Eestit Eurovisioonil 2 korda. Laura osales selle aasta veebruaris Soome suurimas teleshow‘s UMK – Uuden musiikin kilpailu, kus saavutas 300 artisti hulgast seitsmenda koha ning millel oli 1,9 miljonit vaatajat. Sel talvel tõi ta kuulajateni uue virtuaalse kontserdi projekti digilaura.com.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.