RÄPPAR JYRISE TULI VÄLJA SUVISE MUUSIKAVIDEOGA “CALIFORNIA”

Räppartist Jyrise avaldas uue singli “California” koos muusikavideoga. Lugu on suvine ja toob kuulajatele hea tuju. Videos üritab Jyrise reisida Californiasse, aga kuna sinna ta ei saa, siis otsustab ta minna hoopis Pärnusse.

Jyrise rääkis oma muusikavideo kohta järgmist: “Kuna me reisida eriti ei saa, siis miks me ei too seda välismaa vibe’i siia Eestisse? Pärnu ja Pärnu rand on minu arust sama uhked kui mitte uhkemad kui California rannad ja seda ma tahtsin ka hea huumoriga videos välja tuua”.

Jyrise on sündinud Eestis, kuid 3-aastaseselt kolis ta koos perega Soome. Muusikaga on ta põhjanaabrite juures tegelenud juba pikka aega, aga eesti keeles hakkas mees räppima eelmisel kevadel. Käesoleval aastal on artistil ilmunud neli singlit ning veel selle aasta jooksul plaanib ta avaldada plaadi.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.