RÄNDAJA AVALDAS NELJANDA ALBUMI JA VIDEO “MAAILMATUUM”

Foto: Jana Solom

Rändaja uuel albumil “Maailmatuum” on saanud kokku 14 emakeelset originaalpala. Kaasahaaravate laulude sõnumiks on teineteise leidmine, koosolemise ilu, sisemistel rännuteedel käimine ning inspiratsiooni jagamine.

Rändaja loomes põimub alternatiivne indie, autorilaul ning folk ja pop-rock. “Uue albumi “Maailmatuum” helikeel seikleb muusikaliselt värsketel radadel, rännates rokiga, flirtides folgiga, kohtudes kantriga ning mängeldes maailmamuusikaga. Leiab rõõmustavat taaskohtumist senistele fännidele ning põnevat avastamist uutele kuulajatele,” kirjeldab oma loomingut Indrek Tammoja.

Album on valminud koostöös produtsendi Taavi Paometsaga. Lisaks teevad kaasa muusikud: Liis Kibuspuu, Siim Roos, Mihkel Mälgand, Martin Petermann, Jonas Kaarnamets, Kristjan Pärn, Triinu Taul, Raun Juurikas, Gerda Lõokene, Anne Liis Puhk, Emma Johanna Lepasoo, Maarja Allik. Helimaster José Diogo Neves.

Retrorokiliku saundiga avasingel “Maailmatuum” annab jõudu koosolemise ilust sündiva uue loomisele. Vaata videot:


Kuula albumit SoundCloudis:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.