VILJANDI PRODUTSENDIL MART PAJUL ILMUS KOOSTÖÖS UUE EDM-GRUPIGA UUS SUVESINGEL!

Viljandi produtsendil Mart Pajul ilmus 19. juunil koostöös Eesti uue EDM-pundiga ACTVD (hääldada: Äktiivid) uus suvine videosingel “Get Up”.

Loole filmiti juuni alguses ka muusikavideo. Võtted toimusid Viljandi eri paigus – Viljandi järvest kuni Paalalinnani. Video idee autor on Mart Paju ise. Filmimisel olid suureks abiks Moonika Paju (Mo Special) ja Kristjan Lust, kelle filmitud on kõik droonivõtted.

“Et suvi on varsti kohal, oli meie eesmärk teha selline bänger, mis paneb jala liikuma nii klubis kui ka välipidudel,” kommenteeris Paju. “Singli lõpus on ka väike üllatus. Nimelt on seal peidus väike jupp lähitulevikus ilmuvast uuest singlist. Kokkuvõttes loodan, et saime valmis mõnusa ja lustaka “sissejuhatuse” Eestimaa peagi algavasse sooja suvesse!”

1 vastus

  1. Mo Special ütleb:

    ❤🥰🎧

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: