HELENIL ILMUS UUS LUGU “SÄDEMED” KOOS SUVISE VIDEOGA

Pressifoto

Heleni uus lugu on järjekorras viies ja valminud koostöös samade autoritega, kes eelmiste puhulgi abiks olnud – Rob Montes ja Jason Hunter on hoolitsenud muusika produktsiooni ja Renae Rain viisi eest ning sõnad on Helenil seekord kahasse kirjutatud Janne Saarega.

“Kui ma esimest korda selle loo põhja kuulsin, tuli mul silme ette üks mu lemmiklauljaist, Whitney Houston. Mulle meeldib selle loo kulgemine ja meeleolu,” kommenteerib Helen esimesi emotsioone selle looga.

Video loole “Sädemed” filmiti eestimaises rannakliimas Vääna-Jõesuus, mille režisööriks oli Toomas Tatar. “Lähtusin Heleni enda soovidest ja ka enda kujutelmast, kuidas võiks video kulgeda, mulle meeldis väga Heleniga koos töötada, ta tegi selle väga lihtsaks,” jagab oma emotsioone Toomas Tatar. “Võrreldes eelmiste videotega oli mul seekord natukene lihtsam ja kergem, aga nauding oli sama hea,” sõnab Helen ise lõppu video teemal.

Loo “Sädemed” leiab kindlasti ka Heleni septembris ilmuvalt EP’lt.

Lauljataril on eelnevalt ilmunud singlid “Imeline”, “Peegelpildis”, “Keeruta mind veel” ja “Nii kõrgele”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.