📸 FOTOD: RÖÖVEL ÖÖBIK ESITLES 2009. AASTAL ILMUNUD ALBUMI “RINGRADA” VINÜÜLPLAATI

Möödunud laupäeval esitleti Tallinna plaadipoes Terminal plaadipoepäeva raames ansambli Röövel Ööbik 2009. aastal ilmunud seni viimase albumi “Ringrada” vinüüli. Bändiliikmete Tõnu Pedaru ja Raul Saaremetsaga vestles Sander Varusk.

“Ringrada” vinüüliversioon lasti välja 12 aastat peale albumi esmailmumist ja tegemist on Röövel Ööbiku esimese vinüülalbumiga. Album pärjati 2010. aasta Eesti Muusikaauhindadel ka parima albumi ja bänd parima rockartisti auhinnaga.

Röövel Ööbiku liikmed on Tõnu Pedaru (vokaal), Raul Saaremets (trummid), Sten Sheripov (kitarr, klahvpillid) ja Allan Hmelinski (basskitarr).

Vaata fotosid vinüülplaadi esitlusest:

Kuula albumit “Ringrada” Spotifyst:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.