VAATA! JOHANNA KRISTINAL ILMUS UUS EESTIKEELNE SINGEL KOOS ÄGEDA MUUSIKAVIDEOGA!

Noorel lauljal/laulukirjutajal Johanna Kristinal ilmus 14. juunil uus singel “Ei tule tagasi” koos muusikavideoga. Laul sai alguse Stig Rästa laulukirjutamiskursuselt, kus Stig andis palju näpunäiteid laulu edendamiseks. Samas laagris tutvus Johanna Kristina ühe andeka produtsendi Taavi Arusega, kes tegi laulule ägeda ja uuendusliku seade.

“Kui esialgu oli see laul pigem nagu varemgi mu looming on olnud – kitarril põhinev – siis nüüd proovisime midagi täiesti teistsugust. Taavi näitas mulle palju ägedaid tehnoloogilisi lahendusi ning see oli uskumatu, milliseid trikke ta kasutas,” jutustab neiu sujuvast koostööst produtsendiga.

Lisaks räägib Johanna Kristina: “Ma olen äärmiselt põnevil, kuid samal ajal ka natuke ärevil, et kuidas kuulajad selle laulu vastu võtavad. Sel korral on ka muusikavideo täiesti teistsugune. Esimest korda oli minu taga niivõrd suur ja äge loominguline meeskond, kellega koos ühiselt selle projekti ellu viisime. Ja ma olen väga-väga tänulik kõigile, kes on toetanud mind sellel pikal teekonnal. Aitäh kõigile, kes aitasid laulu, loominguliste mõtterännakute ja video tegemisel.”

Johanna Kristina õpib hetkel Georg Otsa nimelises Tallinna muusikakoolis rütmimuusika suunal laulu. Ta on varasemalt osalenud Noortebändi võistlusel ja avaldanud mitu singlit, millest kõige populaarsem on “Ei tunne midagi”.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.