PATAREI MEREKINDLUSE MEREHOOVIS KÕLAB TÄNA SELLE AASTA ESIMENE TJUUN IN

Pressifoto

Täna, 11. juunil saab raadiosaade ning Eesti vanim seni toimuv trummi ja bassi pidu Tjuun In esimest korda kokku kokku Patarei Merekindluse Merehoovis. Üritusel astub ülesse kuus kodumaist DJd ning MC. Väravad avatakse kell 19.00.

Tänasel peol mängivad oma lemmikmuusikat lisaks residentidele L.Eazy, Qba, Majestim ja Yohanile külalised Audioholic ja Lätte. Mikrofoni hoiab käes ja DJsid toetab vokaalselt MC SLIN.

Aastatepikkuse kogemuste tulemusel on Audioholic suutnud luua muusikas omapärase stiili, kus on esindatud võimsad bassiliinid, detailideni läbi mõeldud trummid ja meeldejäävad harmooniad. Audioholicu loomingut on väljastanud ka mitmed kodumaised ja välismaised plaadifirmad nagu nt. Offworld Recordings, Nurtured Beatz Recordings, Omni Music ning KLDR (Kelder).

Lätte on DJna tegutsenud alates aastast 2017, ta on mänginud paljudel üritustel koos Eesti parimate produtsentide ja DJ-dega. Tema sette iseloomustab pigem sügavam muusikavalik, milles segunevad erinevad meeleolud ja energiad.

Slin on muusikas tegev nii MC, DJ kui produtsendina. Veab ka pidudesarja ja Raadio 2 saadet “Dubshack”.

Tjuun In on nii peosari kui Raadio 2 eetris kostuv raadiosaade (reedeti kl 22.00; toim), mis keskendub peamiselt trumm ja bass muusikastiilile. Kahekümne ühe aasta jooksul on Tjuun In pidusid külastanud mitmed mainekad välismaised ja suurem osa kodumaiseid trummi ja bassi artiste. Tjuun In pidudesarja ja raadiosaadet on juhtinud kolmik artistinimedega Qba, To-Sha ja L.Eazy. Viimastel aastatel on peosarjaga liitunud ka DJd Majestim ja Yohan.

Täna, 11. juunil avab Tjuun In Patarei Merekindluse Merehoovis oma peoväravad kell 19.00. Limiteeritud koguses piletid on saadaval nii eelmüügist kui kohapealt.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.