BÄNDI STEPS TO SYNAPSE UUS SINGEL “JE TE VEUX” VALMIS KOOSTÖÖS FREDIGA

Foto: Marleen Muhuste

Selle suve kõige sumedam singel on kohal! Steps To Synapse avalikustas koostöös produtsent Frediga uue funky’dest rütmidest ja sensuaalsetest vokaalidest segatud loo nimega “Je te veux”.

Nu-disco kõlaga “Je te veux” on mõnusalt rütmiline ja sumeda vokaaliga lugu, mis räägib loo kutist, kellele jääb silma Pariisi tänavatel jalutav daam. Laulu sõnade autor ning bändi naisvokalist Lisann Aljaste kirjutab singli kohta: “See räägib kahe inimese vahelisest ilmselgest tõmbest, kus naine on hard-to-get ja talle meeldib see kättesaamatu roll, mille ta loonud on.”

Steps To Synapse ja Fredi koostöö laulukirjutamises on küll esmakordne, kuid kodulinnas Pärnus alanud sõprus on kestnud juba aastaid. Fredi ise kommenteerib koostööd: “Steps To Synapse on Eesti indie-maailma üks laiema publiku poolt veel avastamata pärle. Loodan, et mitte kauaks. “Je te veux” on funky nagu bändi essents, lüürika seksikas nagu jooksuaegne Pariis, loo kirjutamine ja produtseerimine pisarateni lõbus, nagu kõik olukorrad, kui ühte ruumi satume. Loodan, et sain meie koostöö jooksul lisada nende loomeprotsessi külgi, mida nad varem avastanud ei ole, ning lendavad nii käesoleva loo kui ka uue materjaliga kõrgelt!”

Steps To Synapse on 2013. aastal suvepealinnast alguse saanud feel-good poppi viljelev ansambel. Pärnust on juurdunud nende teadmine õigest suvest täis positiivset energiat, soojust, päikest, rannast tantsimist ja lihtsalt olemist. Seda kõike on tunnetada ka nende uuest singlist, millele Fredi oma meisterliku produktsiooni juurde on lisanud.


Lugu Spotifys

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.