PRODUTSENTIDE DUO BREMARK ANDIS VÄLJA DEBÜÜTSINGLI “INTO THE GROOVE”

Foto: Kaarel Kõvatu

Elektroonilise muusika duo Bremark andis välja debüütsingli “Into the Groove”. Lugu on mõnusalt energiline, kerge ning ideaalne reede õhtul kokteili kõrvale kuulamiseks.

“Jõudsime sageli mõtteni, et klubides esinedes oleks äge lõpuks ka enda lugusid mängida. Midagi, mis rahvast sütitaks ja kaasa haaraks ning ruumis positiivset energiat tõstaks. Kuna kriisi tõttu jäid keikad ära, tuli vaba aega mõistlikult kasutada ning varasemad muusikateadmised tööle panna,” rääkis loo sünnist duo liige Markus Herman Tiik. “Kuigi meie taust on klassikalises muusikas, siis viimase kahe aasta jooksul oleme enda jaoks midagi hoopis tummisemat leidnud.”

“Eestis pole palju klassikalise house žanri produtsente, seega tunneme, et saame rahvale midagi värsket pakkuda,“ sõnas duo teine pool Brett-Peter Rästas. “Kuna räppida me ei oska ja naudime kõige rohkem house’i mängimist, siis see oli loogiline rada, mida mööda liikuda.”

Bremark on elektroonilise muusika duo, mis sai alguse COVID-19 kriisis. Duo liikmed on tartlased Brett-Peter Rästas ja Markus Herman Tiik, keda ühendab armastus underground tantsumuusika vastu.

“Into the Groove” on kättesaadav kõikidel voogedastusplatvormidel, sh Spotifys:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.