VANILLA NINJA TEATAS OMA JÄRGMISE ALBUMI NIME JA ILMUMISE KUUPÄEVA

Täpselt nädala pärast, 18. juunil ilmub ansambli Vanilla Ninja kauaoodatud tagasitulekusingel “Gotta Get It Right”, millele on filmitud ka muusikavideo. Täna pärastlõunal teatasid Ninjad sotsiaalmeedias, et nende täispikka albumit on oodata oktoobris.

Vanilla Ninja viies stuudioalbum näeb ilmavalgust 8. oktoobril ja kannab pealkirja “Encore”. Sellel leidub 12 uhiuut pala ning helikandjat (CD/LP) saab juba praegu eeltellida veebipoest Amazon. Saadaval on ka albumi deluxe-versioon koos 2 lisaloo (“Daylight” ja “White Flag”), nelja laulu pikendatud versiooni ning üle 70-leheküljelise fänniraamatuga, mis sisaldab fotosid bändiliikmete lapsepõlvest, ansambli tegemisest ja loomulikult värsket pildimaterjali.

CD-le “Encore” jõudvad laulud:

1. Gotta Get It Right
2. No Regrets
3. The Reason Is You
4. Driving Through The Night
5. Faith
6. I Miss You Like Hell
7. Waterfalls
8. Encore
9. Incredible
10. The Look In Your Eyes
11. Say It Loud
12. It Ain’t you

Vanilla Ninja tegutses aktiivselt aastatel 2002-2008, praeguse koosseisu moodustavad Lenna Kuurmaa (35), Piret Järvis-Milder (37), Katrin Siska (37) ja Triinu Kivilaan (32). Nende suuremate hittide hulka kuuluvad näiteks laulud “Club Kung-Fu”, “Tough Enough”, “Don’t Go Too Fast”, “Liar”, “When the Indians Cry”, “Blue Tattoo”, “I Know”, “Dangerzone”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.