BEACH GRIND FESTIVAL AVALIKUSTAS UUE TOIMUMISKOHA JA ESINEJAD: NUBLU, 5MIINUST, CARTOON, WATEVA, PLUUTO JA PALJUD TEISED

5Miinust Pärnu Rannapargis (foto: Rauno Liivand)

Beach Grind festival toimub tänavu 9. ja 10. juulil Pärnu Rannapargis. Kahe päeva jooksul astuvad festivali lavadel üles eesti suurnimed: nublu, 5Miinust, Cartoon, WATEVA, pluuto ja paljud teised. Algselt eelmisel aastal aset leidma pidanud festival toimub vastavalt sündmuse toimumise hetkel toimuvatele piirangutele ja turvameetmeid arvesse võttes. Kõik eelmisel aastal soetatud Beach Grindi piletid kehtivad automaatselt ka sel aastal.

Beach Grind toimub tänavu kaheksandat korda ning lisaks elektroonilise muusika artistidele astuvad üles ka live­­-artistid, näiteks Gram-Of-Fun ja Daniel Levi. “Festivali asukoha muutus andis meile võimaluse programmi täiendada ja mitmekülgsemaks muuta. Beach Grindi üks lava on DJ-de päralt ning pealaval astuvad üles erinevad kollektiivid ja artistid, kelle mitmekülgne žanriline määratlus – popist räpini, elektroonilisest muusikast house’ini – teeb tänavusest Beach Grindist festivali, kus leidub midagi igale muusikamaitsele,” räägib festivali korraldaja Kaarel Sein.

Algselt klubis Sunset toimuma pidanud festival toimub tänavu Pärnu Rannapargis. “Publik januneb elava muusika järgi ning samamoodi artistid, kes pole ammu pealtvaatajate ees üles astunud. Sedasi oli ainuõige otsus liigutada sündmus vabasse õhku, et tagada turvaline õhkkond kõikidele külastajatele,” selgitab Sein ja lisab, et Beach Grind toimub vastavalt kõikidele sündmuse ajal kehtivatele, valitsuse poolt seatud piirangutele.

“Sündmuskorraldajana on raske ette ennustada, mis piirangud kuu aja pärast riigis kehtivad, aga hetkel liigume selles suunas, et pakume kohapeal külastajatele antigeeni kiirtestimise võimalust. Samuti pääseb festivalile kehtiva koroonatõendi või negatiivse PCR-testi alusel.”

Beach Grindil esinevad reedel, 9. juulil 5Miinust, WATEVA, Clicherik & Mäx, Gram-Of-Fun, MHKL & JAVÚ, Siimi, Planeet, Coverk x Byte, tunnl vision ja nix & jonny. Festivali teisel päeval, 10. juulil astuvad üles nublu, Cartoon, pluuto, Daniel Levi, Raul Ojamaa, MHKL, Jozels, QrX, Saulus ja Notitz.

Kõik eelmisel aastal soetatud Beach Grindi pääsmed kehtivad automaatselt ka sel aastal ning neid ümber vahetada pole tarvis. Festivalipiletid ja -passid on saadaval Beach Grindi kodulehel aadressil www.beachgrind.ee. Seoses muudatustega festivali esinejate nimekirjas on pileteid võimalik tagastada perioodil 10.06–24.06.2021 lingil www.ticketer.ee/refund.Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.