PRESIDENDI AASTAPÄEVAKÕNES ESILE TOODUD BÄND AVALDAS UUE ALBUMI

Reedel ilmus Nedsaja Küla Bändi teine stuudioalbum pealkirjaga “Seda veel ei tea!”. Väikesest Setomaa metsakülast pärit kolmeliikmelise bändi repertuaar on sügavalt mõtestatud ja helipildilt mitmekesine.

Uuel plaadil kuuleb peamiselt bändi omaloomingut eesti, inglise ja seto keeles ning huvitavaid rahvalike laulude töötlusi. Hiljuti koos muusikavideoga ilmunud loole “Küla elab” on kauni naisvokaali andnud Ithaka Mariaga, kelle juured ulatuvad samuti Nedsaja külla. “Oleme lauludesse pannud palju rõõmu ja armastust aga ka mitmeid särtsakaid krutskeid,” iseloomustab bändi peamees Toomas Valk ning lisab, et “meie loomingust leiab igaüks midagi meelepärast.”

Nedsaja Küla Bänd saavutas suurema tuntuse 2018. aastal telesaate “Rahvabänd” võiduga. 2019. aastal avaldas ansambel oma debüütalbumi “Paksu metsa vahel”, mis pälvis kolm Kuldse Plaadi auhinda. Uue plaadi esitluskontserdid toimuvad 12. juunil Tartus Püssirohukeldris ja 18. juunil Nedsaja külaplatsil ning jätkuvad erinevatel suvefestivalidel üle Eesti.

Lähemat infot leiab Nedsaja Küla Bändi Facebookist või kodulehelt.


Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.