LEXSOUL DANCEMACHINE ANNAB OMA SELLE SUVE AINSA TALLINNA KONTSERDI 16. JUUNIL PATAREI MEREKINDLUSES

Aasta Ansambli tiitliga pärjatud funk-soul bänd Lexsoul Dancemachine astub üles nädala pärast, 16. juunil Patarei Merekindluse MereHoovis. Tegemist on eelmisel suvel pealinna korduvalt tantsutanud ansambli ainsa sellesuvise Tallinnas toimuva kontserdiga.

Viimati esines Lexsoul Dancemachine päris publikule pool aastat tagasi. Solist Robert Linna räägib: “Oleme rahva ees esinemist kaua oodanud ning tahtsime kontserti anda niipea kui vähegi võimalik. Publik on meie jaoks justkui lisaliige ja ilma selle ühe olulise osata on väga raske bändi teha. Just seetõttu planeerisimegi kontserdi kohe peale piirangute leevenemist, et pidada maha üks korralikult soe varasuvine taaskohtumine.”

Kontserdi eel ja järel loovad meeleolu heatujumuusika saadikutest Funk Embassy DJ-d.

  • Väravad avatakse 19.00
  • Funk Embassy DJ-d 19.00
  • Lexsoul Dancemachine LIVE 21.00
  • Funk Embassy DJ-d 22.15-23.59

Piiratud arv pileteid saadaval Fienta lehel.

Üritus Facebookis.

Lexsoul Dancemachine on kuueliikmeline energiast pakatav funk-bänd, mis tantsutab publikut oma hingestatud gruuvidega alates 2013. aastast. Bändi muusikas kohtuvad emotsioonid, mis sikutavad inspiratsiooni toorest ja tolmusest 1970ndate funkist ning teisalt ka meloodilisest 1960ndate soulist. Lexsoul Dancemachine avaldas oma debüütalbumi “Deus Lex Machina” aastal 2015, millele järgnes “Sunny Holiday In Lexico” aastal 2017. Tegevusaastate jooksul on bänd tuuritanud mööda Euroopat, kaasa arvatud esinemised festivalidel nagu Positivus, Pori Jazz ja Imagina Funk. 2020. aastal ilmus Lexsoul’i värskeim stuudioalbum “Lexplosion II”, mis on leidnud toetust nii kohalikus kui rahvusvahelises skeenes. Muuhulgas teenis album bändile erisaate Craig Charles’i Funk and Soul Shows BBC 6 raadios, ning jõudis legendaarse raadiohääle personaalses aasta albumite edetabelis 5. kohale ning tõi Lexsoul Dancemachine’ile EMA 2021 gaalal Aasta Ansambli tiitli.

Patarei Merekindluse müüride vahel paiknev MereHoov on värskelt üles löödud ning publikule avatud selle suve kuumim peo- ja kontserdipaik. Hoovis tegutsevad mitmed baarid ja toidukohad, nagu KIIX, Kardul, Naiiv, PARK’la, Patarei BBQ, Bubble, Pühaste ja Meat & Bun Burger. Merekindlus asub Tallinna kesklinnast ning Telliskivi Loomelinnakust lühikese jalutuskäigu kaugusel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.