ELUIIL IGATSEB OMA SINGLIS LOODUSESSE

Foto: Helin Loik-Tomson

Kolmapäeval ilmus kollektiivi ELUIIL singel “I’ll be gone”. Duo jätkab omases filmilikus stiilis.

Vaatamata süngele pealkirjale, räägib lugu hoopis vastupandamatust soovist heita linna kütked ja põgeneda tagasi loodusesse, kus elu ilu ilmutab end oma lummavaimas vormis. “Elasime aasta aega Tallinna kesklinnas ning see oli kaugelt piisav aeg, et kirjutada lugu sellest, kuidas ma sinna ei kuulu,” naljatleb solist Elis Loik. “Tegelikult on asi naljast kaugel. Panin loosse just selle emotsiooni, mida nii tugevalt pea terve aja tundsin. Loodusele lähemal elamine ja sellest tuleneva ilu kogemine on mulle väga tähtis,” selgitab ta.

Koosseisu teine liige Villem Rootalu, kes sai tänavu oma heliloomingu eest auhinnatud ka Eesti teatriauhindadel, on taas teinud suurepärase töö loomaks laulu ümber rikkaliku ning ELUIILIile omase rännakule viiva atmosfääri.

“Tavaliselt võtame ühe Elise demo ette ning hakkame sinna ümber kujundama ruumi, mis loo sõnumit kõige paremini edasi kannaks,“ kirjeldab Villem koosloomise protsessi.

Kuigi ELUIIL ei liigitu just peavoolu muusika alla, on duo veendunud, et nende loomingule on Eesti muusikamaastikul oma koht.


Saadaval ka Spotifys ning teistel muusika voogedastusplatvormidel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.