ILMUS KARL-ERIK TAUKARI UUS LUGU “SUPERKANGEKAELNE” KOOS FILMILIKU MUUSIKAVIDEOGA, MILLE PEAOSALISTEKS ON MAIKEN JA PRIIT PIUS

Pressifoto

Karl-Erik Taukar andis täna välja enda uue singli, mis kannab nime “Superkangekaelne”. Loole ilmus märulifilmilik muusikavideo, mille peaosatäitjateks on armastatud näitlejapaar Maiken ja Priit Pius ning režissööriks Arun Tamm.

Karl-Erik Taukari uus huvitava pealkirjaga lugu “Superkangekaelne” räägib inimesest, kes ajab läbi elu oma rida ning kellegi teise arvamust liialt ei kuula. “Loo tekst saigi alguse pealkirjast – sõna ise andis kätte palju erinevaid suundi ja ideid. Kangekaelsus loo kontekstis on tegelikult inimese puhul imetlusväärne omadus, kuid sellise tegelasega suhtes olemine võib osutuda samaaegselt ka parajalt keeruliseks,” räägib Karl-Erik uue loo sisust.

Loo muusikavideo jutustab loo ebatraditsioonilist elu elavast abielupaarist, kelle kangekaelsus toob nende ellu nii draamat, kaklusi ja märulit, kuid samaaegselt ka leppimist, andestust ja mõistmist. Loo peategelasi kehastavad Maiken ja Priit Pius ning nendevahelisi suhteid püüab videos psühholoogi rollis lahendada Karl-Erik Taukar.

Video režissöör Arun Tamm kirjeldab video protsessi järgnevalt: “Väga tore oli teha muusikavideot, kus oli võimalus panustada narratiivi ja seedida loo temaatika üle. Protsessi tegi minu jaoks huvitavaks lähenemine, mis hõlmas väikeses ajaraamis lühifilmile sarnast ettevalmistust st, sõnumi loomist, temaatika arendamist, stsenaariumi arendust, visuaalsete kontseptsioonide loomist koos väga andeka operaatori Mart Ratassepaga. Kogu meie filmikese tootis tootjafirma Get Shot Films, peaosas Kadi Freja Felt ja Kristi Rimm.” Muusikavideo tootmist toetasid omalt poolt PZU Kindlustus, Peugeot, LHV Pank ja Dermalogica nahahooldusbränd.

Karl-Erik Taukari uus singel on tempokas ja kaasahaarav, mille muusikavideo pakub mõtlemisainet, märulit ja põnevust kuulajale. Loo autoriteks on Stig Rästa, Karl-Erik Taukar, Vallo Kikas, Fred Krieger ja Kerli Kivilaan.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.