VAATA | SYNNE VALTRI BAND TULI VÄLJA PALDISKI PANKRANNIKUL FILMITUD MUUSIKAVIDEOGA “EILE VEEL”

Kuvatõmmis videost

Synne Valtri Band tegi teisipäeval YouTube’is avalikuks oma uue videosingli “Eile veel”. 

Synne Valtri kommenteeris MuusikaPlaneedile, et “Eile veel” on tegelikult juba 9. jaanuaril sündinud laul, mis ootas oma küpsemist. “Esitlesin lugu bändipoistele märtsis ning nad haakusid minu mõttega kohe. Koostöö tulemusena, mil iga pillimees omapoolseid lahendeid ja nüansse lisas, see lugu selline saigi. Olin positiivselt üllatunud, et nende mõtted minu visiooniga nii üks-ühele klappisid,” märkis lauljatar.

Muusikavideo võeti üles imeilusal Paldiski pankrannikul, filmimisele aitasid kaasa Fiorello Rand ja Synne tütar Sandriin Valtri.

Synne: “Soovin kogu südamest tänada meie häid sõpru, kes tehnilise poole eest hoolitsesid ning samuti meie toetajaid AS Avallone ja Ilutulestiku Keskus Arnika OÜ. Olite suureks abiks. Nüüd ei ole muud, kui loodame, et see lugu tekitab mõnusat suve feelingut ka kuulajates. Mõnus autoga trippimise lugu ju ☺️ Ilusat suve ja kohtume juba suurtel lavadel, üle Eesti. (PS: õppige sõnad ruttu pähe)”.

Muide, Synne Valtri Band teatas hiljuti sotsiaalmeedias, et alates maikuust on kollektiivi uueks trummariks Martin Kütt. Juba järgmisel laupäeval, 19. juunil esineb bänd Kose jaanitulel.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.